Inspiration till utformningen av din främre trädgård

Inspiration till utformningen av din främre trädgård

Inspiration till utformningen av din främre trädgård

Framsidan av huset är inte bara den första delen av trädgården - det är entrén till ditt hus, det första intrycket som besökarna får av ditt hem, så den ska vara vacker, inbjudande och ge ett intryck av dig. Den ska vara stilistiskt inspirerad av husets arkitektur och samtidigt vara helt unik. På Stålträdgården har vi många element som kan hjälpa dig att utforma din framsida precis som du vill ha den, och vi har samlat några idéer om vad du kan göra för att skapa en framsida med din egen unika touch.

En inbjudande framsida

Medan bakgården är ett mer privat område som nästan är en förlängning av ditt privata hem, bara utomhus, är framsidan mer ditt hems "ansikte" utåt. Det är därför viktigt att den ser prydlig ut, men också mysig och inbjudande. Hur du skapar den perfekta trädgården är upp till dig och din inspiration till framsidan, eftersom allt beror på vad du vill att den ska innehålla och uttrycka.

Med element från Stålträdgården kan du enkelt uppgradera framsidan till huset. Våra produkter har en tidlös design och om du väljer att sätta ihop flera av våra olika produkter kan du snabbt skapa en estetisk sammanhållning, eftersom våra produkter är tillverkade av samma material och ger samma minimalistiska uttryck. I linje med huvudpunkterna i den danska designfilosofin - enkelhet och funktionalitet i kombination - är våra produkter idealiska att komplettera din trädgård med för att ge den det utseende du vill ha. Med våra produkter kan du få idéer för en enkel framsida och skapa framsida inspiration som gör ditt hem välkomnande.

Matcha brevlåda och husnummer

Med en brevlåda i cortenstål får du en brevlåda som kan hålla i många år. Vill du även uppgradera ditt husnummer har vi dem i samma material för en mer sammanhållen look och för att understryka att här bor någon med öga för detaljer. Brevlådorna finns också i vit aluminium om det är den looken du är ute efter. Båda typerna är diskreta och kan enkelt passa in i din trädgård eller uppfart. Vi erbjuder även laserskärning om du vill ha din familjs efternamn på en skylt, eller om du kanske har ett företag på din adress vars namn ska pryda framsidan av huset. Kontakta oss för att få veta mer om detta.

 

Uppfart med eller utan grus

På Stålträdgråden säljer vi även grus till din uppfart. Om du vill ha en tydlig uppdelning av var din uppfart ska gå kan du använda antingen våra bäddavdelare  eller våra stålstaket, som finns i olika mönster för att lägga till lite extra estetiska detaljer. Ta en titt på vårt stora urval och låt dig inspireras.

Göm din soptunna, värmepump och vedstapel

Vi har olika lösningar för att dölja de mindre attraktiva elementen, till exempel stora soptunnor eller det stora blocket på en värmepump. Det kan ge ett helt annat intryck om allt är strömlinjeformat och enhetligt i utseendet, och det är här Stålhavens breda sortiment verkligen kommer till sin rätt. Med inspiration till framsidan kan du använda våra produkter för att skapa ett enhetligt och estetiskt tilltalande utseende. Våra produkter är tillverkade av ett material som tidigare har använts vid tillverkning av fraktcontainrar, så det är produkter med lång livslängd och ger idéer för en enkel framsida till huset.

Kontakta oss gärna om du har några frågor

Har du frågor om någon av våra produkter eller är det något annat som vi kan hjälpa dig att hitta svar på? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, precis som du är välkommen till vår adress i Løgstør, Danmark, där vi alltid har några av våra produkter utställda. Här kan vi ta en pratstund och diskutera dina önskemål för din trädgård och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dem. Om du har speciella önskemål om vissa element har vi en egen smedja, så vi kan tillverka element som passar dina behov med millimeterprecision. Vi ser fram emot att höra från dig.