One stop shop för proffs och trädgårdsentusiaster i Norden

Vår vision är nöjda kunder och samarbetspartners

Välkommen till Stålträdgården

Stålträdgården är ett danskt företag som är specialister på tillverkning och design av stålprodukter för inom- och utomhusmiljöer som håller i årtionden.

Vi tillverkar och svetsar våra produkter för hand i vår fabrik i Løgstør, och vi erbjuder marknadens högsta kvalitet.

Stålträdgården är stolta över att leverera kvalitet som överträffar våra kunders förväntningar, både när det gäller produkter och vår kundservice.

Våra värderingar

Ambition – Professionalism – Ordning och reda

Hos Stålträdgården är vi alltid lösningsorienterade. Vi lägger stor vikt vid att kvalitet och leveranssäkerhet uppnås varje gång en kund kommer till oss med ett skräddarsytt önskemål eller när de köper en av våra standardmodeller.

Vi bemöter alltid våra kunder med ambition och professionalism, och vi producerar våra stålprodukter från Stålträdgården med engagemang och omsorg.

Handgjord kvalitet från fabriken i Løgstør

Hos Stålträdgården tillverkar vi eleganta och hållbara produkter i cortenstål. Vårt omfattande sortiment inkluderar odlingsbäddar, stödmurar, avgränsningar, staket, skydd och alla typer av skräddarsydda lösningar.

Stålträdgården levererar alltid kvalitet! – Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet, och därför kontrollerar och säkrar vi alla våra produktionssteg så att slutprodukten är felfri när den levereras till våra kunder.

Denna process visar att våra produkter inte bara är en tillfällig lösning, utan en långsiktig investering i utseende och funktionalitet som gynnar både inom- och utomhusmiljöer.

Specialister med fokus på stålprodukter för inomhus- och utomhusmiljöer

Vår produktion består av en avancerad maskinpark med bland annat laserskärning med kapacitet att skära stål med en tjocklek upp till 40 mm, 200 tons kantpressar och mycket mer.

Vår egen kapacitet ger en enorm flexibilitet som uppskattas av våra kunder. Hela produktionen är inriktad på stål för trädgården. Detta fokus har gjort oss till nördar inom vårt fält.

Nörderi, avancerad maskinpark och två egna lager gör att vi kan hålla marknadens snabbaste leveranstider.

Nöjda kunder i hela Sverige

"Vår vision är nöjda kunder och samarbetspartners. Vi vill vara din föredragna leverantör inom stål för trädgården."

Niklas G. Andersen. VD Stålträdgården

Tillsammans med våra samarbetspartners är vi kända för god kundservice och kvalitet

Administration och produktion

Stålhaven ApS

Tolstrupvej 40, 9670 Løgstør. Danmark

Tel: +45 9386 9620

Mail: mail@staltradgarden.se